Aanbod en Tarieven per 1 september 2021

Onderstaande aanbod en tarieven zijn vrijgesteld van BTW en inclusief een gratis telefonisch kennismaking- of intakegesprek

TRE Individueel: een sessie duurt gemiddeld 1 uur en 15 minuten

80,- euro

TRE sessie 2-3 personen: een sessie duurt gemiddeld 1 uur en 15 minuten

65,- euro per persoon per sessie            

TRE Groepssessies 4-6 personen: een sessie duurt ongeveer 1,5 uur

60,00 euro per persoon per sessie

TRE kennismaking workshop (minimaal 3 en maximaal 6 personen): 2 sessies van 2 uur met een week tussenruimte. In deze workshop ga je aan de slag met TRE en wordt kort ingegaan op de theorie/fysiologie van (chronische) stress en herstel. Kijk in de agenda voor de data en aanvullende informatie.

100,- euro per persoon voor twee sessies

TRE en Coaching 5 weken individueel programma: een combinatie van TRE en coaching om te komen tot blijvende verandering in het omgaan met en herstellen van stress gerelateerde klachten. Planning van sessies en coaching in overleg. Het traject kan eventueel worden uitgebreid met aanvullende coaching en/of TRE sessies.

495,- euro

week 1: coaching gesprek van 1 uur en TRE sessie van 1,5 uur

week 2: individuele TRE sessie van 1 uur en 15 minuten

week 3: coaching gesprek 1 uur

week 4: TRE sessie van 1 uur en 15 minuten

week 5: coaching gesprek 1 uur

Coaching individueel

75,- euro per sessie van 1 uur

Vergoedingen

Kosten voor TRE® worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Via de werkgever kan het loopbaanbudget of individueel keuzebudget vaak worden gebruikt voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. De meeste werkgevers hebben een budget voor duurzame inzetbaarheid of verzuimpreventie. Het is de moeite waard na te vragen bij uw leidinggevende, HR afdeling of werkgever of coaching en/of TRE® behoort tot de mogelijkheden.

Ondernemers/zzp-ers kunnen zakelijke coaching aftrekken bij de belasting onder de post zakelijke kosten. De tarieven zijn aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Ook als particulier kun je coaching aftrekken van de belasting. Het criterium voor de belastingdienst is dat datgene wat je wilt aftrekken als kostenpost verband houdt met inkomensverwerving en/of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Laat u zich hierover informeren door uw accountant of belastingconsulent zodat u zeker weet dat u deze kosten geheel of gedeeltelijk kunt aftrekken.

Praktijk-Unwind is aangesloten bij TRE® Nederland: www.tre-nederland.nl