Agenda

Agenda, workshops, activiteiten

NIEUW in de agenda: TRE Introductie workshop najaar 2021
Tijdstip: zaterdag 23 en 30 oktober van 10:00-12:00 
Lokatie: Vitaliteitcentrum Katwijk aan den Rijn 
         Mgr. Bekkerstraat 6, 2223 AR Katwijk
Kosten: 100,- euro voor 2 sessies, inclusies gratis boekje met informatie en oefeningen na de tweede sessie. 
Na de tweede sessie is het mogelijk je aan te melden voor een derde (verdieping) sessie op zaterdag 27 november van 10:00-11:30. De kosten bedragen 40,- euro p.p.

Minimum aantal deelnemers: 3
Maximum aantal deelnemers: 6
Aanmelden: martine@praktijk-unwind.nl of 06-18485789

Na aanmelding wordt een korte vragenlijst toegestuurd om in te kunnen schatten of deelname in een groep passend is. Na betaling (twee weken voor aanvang van de cursus) is deelname definitief. Zie voor meer informatie onderaan deze pagina. 
NIEUW in de planning voor januari/februari 2022: serie van 5 (verdieping)sessies 

Deelname is mogelijk als je minimaal 2 begeleide sessies hebt gevolgd en zelfstandig meerdere TRE sessies hebt gedaan. Het is belangrijk dat je enige ervaring hebt en comfortabel bent met het loslaten van spanning met behulp van TRE. De reden hiervoor is dat we in deze serie onder andere aan de slag gaan met interventies die je zelf toe kunt passen om je TRE proces te verdiepen en uit te nodigen verder door het lichaam te bewegen. 

Data (op zaterdagen), kosten en tijdstip volgen binnenkort. Minimaal 5/maximaal 8 personen. 

Introductieworkshop TRE®: Volg 2 sessies van 2 uur in een groep van maximaal 6 personen. Volgens Covid richtlijnen met behoud van 1,5 meter afstand.

Maak kennis met deze natuurlijke en lichaamsgerichte manier van stress loslaten en tot rust komen. Na afloop is er ruim de tijd om ervaringen uit te wisselen als je dat wilt en kun je vragen stellen. Voor meer informatie over TRE® https://praktijk-unwind.nl/laat-spanning-los-met-behulp-van-tre/ of als je wilt lezen hoe anderen TRE® bij Praktijk-Unwind hebben ervaren https://praktijk-unwind.nl/ervaringen-met-tre/

Waarom twee sessies ter kennismaking? Tijdens een eerste sessie is alles nieuw, de oefeningen, de groep, het proces van loslaten van spanning. Mijn ervaring leert dat tijdens een tweede sessie er meer ruimte is en wat meer ontspanning om los te laten en kun je beter beoordelen of TRE®voor jou een fijne en passende methode is om zelf te gebruiken. Na de tweede sessie kun je zelf bepalen of je nog een sessie wilt inplannen, als meer deelnemers geïnteresseerd zijn kan dit met de groep (een derde groepssessie kost 40,- euro) of individueel. De meeste mensen hebben namelijk na 3 (tot 4) begeleide sessies genoeg ervaring om op verantwoorde wijze zelf aan de slag te gaan.